Title image
Title image
Title image

Welkom bij dakdekkersbedrijf Rick van der Wal

Uw dak is mijn vak! Dakdekkersbedrijf Rick van der Wal is gespecialiseerd in allerlei soorten daken. Of het nu gaat om een plat dak, hellend dak of een monument, voor alle problemen weet Rick van der Wal een oplossing te vinden!

LET OP! Het nieuwe e-mailadres is: info@dakdekkersbedrijf-rickvanderwal.nl

Sinds 1984 ben ik werkzaam als dakdekker en ik heb in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Via scholing heb ik mijn kennis uitgebreid en ben ik in het bezit van de benodigde diploma’s en certificaten zoals het "VCA-certificaat". In 2003 ben ben ik zelfstandig geworden en in de loop der jaren heb ik een mooie en grote klantenkring opgebouwd. Het werkgebied strekt zich uit over heel Nederland en zelfs België. Ik lever diensten aan particulieren, bedrijven, gemeenten en overheidinstanties.

Mijn bedrijf staat garant voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De steekwoorden ‘betrouwbaarheid’ en 'kennis van zaken' staan hoog in het vaandel. Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit, service en veiligheid, wat dagelijks te zien is hier op de werkvloer. Hoe lastiger de klus, hoe meer wij ons vakmanschap ten toon kunnen spreiden.

Op deze website vindt u een overzicht van de diensten en afgewerkte projecten. Voor een vrijblijvende offerte of vragen kunt u ten allen tijde contact met ons opnemen.